maandag 14 november 2016

Mooie serviezen // Mijn tips.

Wat is het toch lastig om écht bewust bezig te zijn met het eten en er écht van te genieten. Zeker op mijn werk betrap ik mezelf er nog regelmatig op dat ik mijn lunch wegwerk zonder erover na te denken (achter de computer; mailtjes typend, etc.).
Nu had ik laatst bedacht dat het (in ieder geval voor thuis) wel een goed idee is om een mooi 'restaurant-waardig' servies aan te schaffen. Een servies waar ik blij van word als ik er naar kijk! Dat houdt mij hopelijk tegen om onder het eten te appen of achter de computer te duiken om nog even snel iets op te zoeken, iemand te mailen, etc., etc., etc., etc..

Zoals jullie (misschien) weten ben ik dagelijks met design bezig (ik werk in de design-/woonbranche). Ik ben gék op mooie interieurs, architectuur, meubels en (woon)accessoires. Op zoek gaan naar hét perfecte servies is voor mij dan ook een heerlijke bezigheid.

Ik ben zo ontzettend veel moois tegengekomen (met dank aan Pinterest ❤)! Het lijkt me leuk om het met jullie te delen, dus... Bij deze... :)


Op de foto's zie je o.a. producten van: 
Loods 5, Oh Pretty Plates, Galzone Denmark, Kristie van Noord, Nendo, Leah Jackson.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten