vrijdag 12 augustus 2011

Inspired by Juliëtte Schraauwers.

Mijn allereerste blog op Gimmii Magazine.
Gepost door Lisette Koster op woensdag 10 augustus 2011

Juliëtte Schraauwers, studente aan de Design Academy in Eindhoven, ontwerpt vanuit haar gevoel.“Ik hoop dat anderen zin en diepgang geven aan mijn ontwerp, waardoor het zinvol wordt.” aldus de 23-jarige productontwerpster.

Tranen van verdriet, tranen van geluk
Iedereen heeft dierbare herinneringen. Brengen deze herinneringen je tranen van verdriet of tranen van geluk? Het maakt niet uit… Elke herinnering is er één om je leven lang bij je te dragen en te koesteren.
Wat voorbij is, blijft als herinnering achter
Juliëtte Schraauwers heeft een emotioneel sierraad ontworpen dat je aan jouw speciale moment doet herinneren. Het water symboliseert de tranen, het druppelvormige glas staat voor helderheid en transparantie. Op deze manier draag je jouw dierbaarste herinneringen voor altijd bij je.



Beleef onzin
Het dopje en de zilveren ketting zijn van eerste gehalte zilver. Het is ook mogelijk om voor een nude-/beigekleurig waxdraad te kiezen. Beide kettingen zijn 75 centimeter lang. De traan is ongeveer 5,5 centimeter, inclusief het zilveren dopje.
De zilveren ketting kost €65,-. De versie met het waxdraad kost €55,-. Beiden zijn te bestellen via info@onzindesign.nl (ook voor België).












Meer interessante, innovatieve, inspirerende blogs zijn te lezen op:
Http://www.gimmii.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten